Sweet Tienen.kado is vanaf nu te koop.

De Sweet Tienen.kado, het ideale geschenk...

Met de Sweet Tienen.kado kan je bij meer dan 55 handels- en horecazaken in Tienen terecht om aankopen te doen. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? En ben je fan van lokaal winkelen? Dan is de Sweet Tienen.kado het ideale geschenk om te geven en te ontvangen!

En het wordt nog leuker! Naast de vrije keuze voor welk bedrag je de Sweet Tienen.kado wenst op te laden, staat het de ontvanger van de  Sweet Tienen.kado ook vrij over hoeveel aankopen hij het saldo van zijn Sweet Tienen.kado wenst te spreiden.

Zoveel plezier en vrijheid aan één cadeau, bruikbaar bij meer dan 55 handelaars in Tienen. Dat is de Sweet Tienen.kado!

De waarde en vervaldatum van jouw Sweet Tienen.kado controleren

Het saldo op de  Sweet Tienen.kado kan men over meerdere aankopen spreiden en hoeft dus niet met één aankoop gebruikt te worden. Niet helemaal zeker hoeveel waarde er nog op jouw  Sweet Tienen.kado staat?

Je kan dit op twee manier controleren:

  • hieronder op onze website*;
  • op de tablet bij een deelnemende handelaar.

De Sweet Tienen.kado heeft uiteraard ook een vervaldatum. Controleer met één druk op de knop hieronder ook even de geldigheidsdatum van uw  Sweet Tienen.kado.

* Je kan jouw Sweet Tienen.kado controleren door de 16-delige code achteraan op de Sweet Tienen.kado hieronder in te geven. Je hoeft hierbij geen spaties in te geven.

Waar kan ik een Sweet Tienen.kado kopen?

De Sweet Tienen.kado kan aangekocht worden bij volgende 2 deelnemende verkooppunten:

Brasserie Tiens
Kantoro

Bij welke handelszaken kan ik deze gebruiken?

Bij alle handelaars die deelnemen aan  Sweet Tienen. Houd dus zeker de website in de gaten of volg Sweet Tienen op Facebook!

Deelnemende handelaars kan je herkennen aan de raamsticker.

Heb je nog een andere vraag over de kadobon?

Wij hebben een aantal antwoorden geformuleerd op veel voorkomende vragen over de Sweet Tienen.kado van Tienen. Is jouw probleem nog steeds niet opgelost? Stuur ons een mailtje op supporttienen@hetopzet.be.

Hoe kan ik met mijn handelszaak deelnemen?

Wenst u als handelszaak deel te nemen aan de Sweet Tienen.kado? Super!

Neem via onderstaande knop contact met ons op. En wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kan met de Sweet Tienen.kado.