Kom winkelen in Tienen met de Sweet Tienen.pas, Joyn-applicatie of Joyn-kaart!

Doe jij regelmatig je boodschappen bij lokale handelaars? Maak dan gebruik van de Sweet Tienen.pas, Joyn-applicatie of Joyn-kaart!

Met deze spaarkaarten kan je bij heel wat handels- & horecazaken in Tienen terecht om Sweet Tienen.punten te sparen. Wekelijks maak je ook kans om een Sweet Tienen.kadobon te winnen ter waarde van €250! Vergeet dus zeker niet te scannen. 

Sweet Tienen.punten 

Scan jouw Sweet Tienen.pas bij de deelnemende handels- & horecazaken en spaar Sweet Tienen.punten die je later kan inruilen voor tal van stadsvoordelen.

Sweet Tienen winstkansen

Naast Sweet Tienen.punten spaar je elke week ook winstkansen. Deze winstkansen zijn tijdelijk en worden gereset wanneer er een winnaar bekend is gemaakt. Ontdek hier alles over de 'Sweet Tienen-wedstrijden'.


Stadspas Tienen

Geniet van alle voordelen!

Geniet dus tijdens het winkelen in Tienen van extra voordelen dankzij de Sweet Tienen.pas of Joyn-kaart. Met één scan ontvang je Sweet Tienen.punten en winstkansen! 

Nog geen Sweet Tienen.pas? Vraag er een aan bij de lokale deelnemende handels- & horecazaken en registreer deze online met jouw e-mailadres! 

Al je klantenkaarten altijd en overal op zak? Ruil je Sweet Tienen.pas of Joyn-kaart in voor de Joyn-applicatie op je smartphone. Zo heb je je punten, alle deelnemende handelaars en hun voordelen altijd op zak. 

Help! Ik heb geen e-mailadres, wat nu?

Om een Sweet Tienen.pas te registreren is het wel noodzakelijk dat je een geldig e-mailadres opgeeft. Hierdoor wordt de Sweet Tienen.pas gekoppeld aan jouw gegevens en kunnen wij al jouw gespaarde Sweet Tienen.punten, winstkansen en persoonlijke gegevens steeds terug oproepen in geval van verlies. Ook wanneer u in de prijzen valt dankzij uw Sweet Tienen.pas dienen wij je te kunnen contacteren. De Sweet Tienen.pas moet dus geregistreerd zijn en daar is een e-mailadres voor nodig.

Indien je geen e-mailadres hebt, kan je altijd de hulp inschakelen van een familielid om een e-mailadres aan te maken (dit kan online gratis en heel eenvoudig bv. via Hotmail of Gmail).