Werking: Sweet Tienen.pas, Joyn-app en Joyn-kaart?

Tiense stadspas

Het principe is heel eenvoudig! Met zowel de Sweet Tienen.pas, Joyn-app of Joyn-kaart spaar je Sweet Tienen.punten en winstkansen. 

Scannen is winnen!

Het enige dat je hoeft te doen, is jouw Sweet Tienen.pas scannen aan de tablet wanneer je een aankoop doet bij een deelnemende handelaar. Dit duurt slechts enkele seconden.

Je kan jouw puntensaldo steeds checken aan de tablet bij de deelnemende handelaars of op jouw Joyn-account

registreren

Scan en registreer jouw Sweet Tienen.pas of Joyn-kaart op de tablet bij een deelnemende handelszaak om te beginnen sparen. Registreren kan ook hier via de website.

Spaar Sweet Tienen.kansen

Verzamel Sweet Tienen.punten door je Sweet Tienen.pas te scannen aan de tablet bij een deelnemende handelaar. Bij elke scan ontvang je ook een winstkans. Elke week maak je kans op een Sweet Tienen.kadobon ter waarde van €250. 

win kadobonnen

Ruil jouw gespaarde Sweet Tienen.punten in voor leuke stadsvoordelen en maak kans op leuke prijzen dankzij jouw gespaarde Sweet Tienen winstkansen!

Je Sweet Tienen.pas of Joyn-kaart altijd op zak

Alle klantenkaarten in je portefeuille vervangen door één app? Dat kan, met de digitale klantenkaart van Joyn. Scan de QR-code en spaar voor unieke beloningen en winstkansen bij alle deelnemende handelszaken. 

  • Je verzamelt gemakkelijk punten; 
  • Je weet er alles te vinden over je beloningen; 
  • Je vindt er snel de tofste adresjes in je buurt. 

Download nu de Joyn-app en ontdek Tienen vol beloningen!  

Voor iOs

Voor Android